Méteráru Nagyker

méteráru, meteraru, méteráru nagyker, méteráru nagykereskedés, textil méteráru, méteráru textil, textil nagyker, textil , méteráru import, import méteráru, méteráru nagykereskedelem, textil nagykereskedelem, metrový textil,metráž,látky,textil,Hranice,rifloviny,manšestry,úplety,šatovky,košiloviny,kostýmovky,oblekovky

Antipilling Polar

Megnevezés: Antipillig polar
Összetétel: 100% Polyester
Szélesség: 150 cm
Súly: 260 g/m2
Katalógus: igen
Színek: katalógus szerint

   

Készítsen takarókat, pulóvereket minőségi polár anyagból!

A polár rendkívül népszerű textiláru, főleg ősszel és télen, hiszen kiváló védelmet nyújt a hűvös időben. Polár anyagból többnyire pulóvereket és takarókat lehet készen kapni, de vannak olyan helyzetek, amikor egyedi elképzelés alapján lenne szükség polár termékre. Igazodjon Ön is a különleges igényekhez, és vásárolja meg kínálatunkból az alapanyagokat!

Polár anyagaink rendkívül széles kínálatban állnak a vásárlók rendelkezésére, változatosságuknak köszönhetően bármilyen kiegészítő elkészíthető belőlük. A gazdag választék mellett a minőségre is kiemelt figyelmet fordítunk, polár anyagaink semmilyen allergiás reakciót nem válthatnak ki, rendkívül finom, puha textíliák, melyekkel öröm feltöltődni a hideg napokban! A kezelt felület ráadásul hosszantartó minőséget garantál használóinak.

Vásároljon polár anyagot kínálatunkból, és valósítsa meg megrendelői egyedi elképzeléseit a legkiválóbb alapanyagok használatával! Keressen minket bizalommal!

Mikropolárból aláöltözetet!

Fázni senki sem szeret, hát még akkor, amikor eredményeket kell felmutatnia. Munka közben arra van szükség, hogy az előttünk álló feladatokra összpontosítsunk és ezt órákon keresztül fenn tudjuk tartani, de ha vacogunk a hidegtől, nehezebb dolgunk van. Éppen ezért a megfelelő és minőségi aláöltözet létfontosságú kiegészítő lehet, különösen télen.

Egy előnyös választás a mikropolárból készült aláöltözet, mert több szempontból is jól járunk vele, ha ezt öltjük magunkra. A mikropolár kellemes hőérzetet biztosít, miközben nagyon kényelmes aláöltözet készül belőle. Puha, nem bolyhosodó anyag, ami nagyon sokféle színben elérhető. Akár pulóver, vagy sapka is készülhet belőle. Könnyű kezelni, egyszerűen mosható és még vasalni sem kell a mikropolárt. Ez az anyag ideális választás akkor, ha a rendes téli öltözetet kevésnek érezzük, ha szükség van még egy hőmegtartó rétegre.

Vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken, hogy mindent megtudhasson a mikropolárról!Amennyiben kérdése van, vagy üzenetet szeretne számunkra küldeni, keresse Facebook oldalunkat, s azon keresztül írjon nekünk! Rövid időn belül válaszolunk!


Vissza a főoldalra

méteráru

A méteráru nagykerünk 1988 óta létezik a magyar textilforgalmazók palettáján.

Elsősorban felsőruházati méteráruk forgalmazásával foglalkozunk, de a termékeink széles skáláját folyamatosan bövitjük vásárlóink igényeinek, megrendeléseinek megfelelően.

Tovább...

méteráru

Yellowcard kollekcióink segítségével gyors, pontos tervezés és rendelési lehetőséget biztosítunk.

Tovább...

méteráru

K-ELME KFT
1237 Budapest
Nyír utca 18. méteráru
Magyarország.
Tel :    +36-1-285 95 90
            +36-30/656-7993

Tovább...