Méteráru Nagyker

méteráru, meteraru, méteráru nagyker, méteráru nagykereskedés, textil méteráru, méteráru textil, textil nagyker, textil , méteráru import, import méteráru, méteráru nagykereskedelem, textil nagykereskedelem, metrový textil,metráž,látky,textil,Hranice,rifloviny,manšestry,úplety,šatovky,košiloviny,kostýmovky,oblekovky

Klasszikus flokon

Megnevezés: Classic flokon
Összetétel: 100% Viscose
Szélesség: 150 cm
Súly: 100 g/m2
Katalógus: igen
Színek: képkatalógus szerint

       


A klasszikus flokonról röviden

klasszikus flokon

Szereti az egyedi blúzokat, felsőrészeket, azonban ilyen darabokra ritkán lel ruhaboltokban? A kutatás helyett könnyebb utat szereti választani, és maga készíti ruháit? Ha a válaszai igenek és tanácstalan, hogy milyen anyagból varrjon különleges felsőrészeket, döntsön a klasszikus flokon mellett!

A klasszikus flokon egy vékony, általában mintás, pamutszövet anyag, amiből inkább nyári ruhákat szoktak varrni az egyedi ruhadarabok szerelmesei, de természetesen nemcsak divatos ruhákhoz ideális a flokon, hanem akár függönyök, párnahuzatok legyártásához is, ha otthonát is csinosítaná.

A klasszikus flokont különféle szálakból szövik, ezért fontos, hogy körültekintően tisztíttassa, ugyanis ellenkező esetben rövid időn belül tönkremehet az anyag! A klasszikus flokont nem szabad centrifugálni, sem erősen kicsavarni, ehelyett inkább tanácsos egy törülközővel felitatni az anyagról a nedvességet, így sokáig megmarad hibátlan kinézete.

Klasszikus flokon vásárlásért keresse bizalommal méteráru nagykereskedésünket!

Amennyiben kérdése van, vagy üzenetet szeretne számunkra küldeni, keresse Facebook oldalunkat, s azon keresztül írjon nekünk! Rövid időn belül válaszolunk!


Vissza a főoldalra

méteráru

A méteráru nagykerünk 1988 óta létezik a magyar textilforgalmazók palettáján.

Elsősorban felsőruházati méteráruk forgalmazásával foglalkozunk, de a termékeink széles skáláját folyamatosan bövitjük vásárlóink igényeinek, megrendeléseinek megfelelően.

Tovább...

méteráru

Yellowcard kollekcióink segítségével gyors, pontos tervezés és rendelési lehetőséget biztosítunk.

Tovább...

méteráru

K-ELME KFT
1237 Budapest
Nyír utca 18. méteráru
Magyarország.
Tel :    +36-1-285 95 90
            +36-30/656-7993

Tovább...