Méteráru Nagyker

méteráru, meteraru, méteráru nagyker, méteráru nagykereskedés, textil méteráru, méteráru textil, textil nagyker, textil , méteráru import, import méteráru, méteráru nagykereskedelem, textil nagykereskedelem, metrový textil,metráž,látky,textil,Hranice,rifloviny,manšestry,úplety,šatovky,košiloviny,kostýmovky,oblekovky

Forgalmazott méteráru termékeink

Megnevezés:Gyűrt viscose, flokon
Összetétel: 100% Vis,
Szélesség: 140, 150 cm
Súly: 130, 110 g/m2
Katalógus: Képkatalógus az interneten
Színek: katalógus szerint

vaszoncsiszolt vászonhawaii


Amennyiben kérdése van, vagy üzenetet szeretne számunkra küldeni, keresse Facebook oldalunkat, s azon keresztül írjon nekünk! Rövid időn belül válaszolunk!


Egy sokoldalú textil: viszkóz

Egy sokoldalú textil: viszkózA viszkóz széles körben alkalmazott és méltán népszerű textilipari alapanyag, készülhet belőle fehérnemű, de ruha, ing, blúz is. Természetes anyagokból készül, hiszen növényi cellulózt használnak fel a gyártásánál, általában bükköt és fenyőt, amiből vegyi eljárással állítják elő a kész anyagot.

Rengeteg jó tulajdonsággal rendelkezik a viszkóz, nem véletlenül használják gyakran, de persze akadnak kevésbé előnyös tulajdonságai is. Ezek közé tartozik a gyűrődésre, illetve bolyhosodásra való hajlama, ám ezeket a negatívumokat minimalizálni lehet, ha magas minőségű termék mellett döntünk.

A viszkóz ugyanakkor nagyon jó nedvszívó képességgel rendelkezik, légáteresztő, így minden évszakban komfortos viselet. Nemcsak gyönyörű színekben és nyomatokkal készül, de a méretét és a színét is jól tartja a használat, illetve a mosás során. Puha, lágy tapintású, nem válik elektromossá, tehát nem kell attól tartani, hogy tapadni fog.

Keressen minket bizalommal viszkózzal kapcsolatban, és vásároljon minőségi textileket!


Vissza a főoldalra

méteráru

A méteráru nagykerünk 1988 óta létezik a magyar textilforgalmazók palettáján.

Elsősorban felsőruházati méteráruk forgalmazásával foglalkozunk, de a termékeink széles skáláját folyamatosan bövitjük vásárlóink igényeinek, megrendeléseinek megfelelően.

Tovább...

méteráru

Yellowcard kollekcióink segítségével gyors, pontos tervezés és rendelési lehetőséget biztosítunk.

Tovább...

méteráru

K-ELME KFT
1237 Budapest
Nyír utca 18. méteráru
Magyarország.
Tel :    +36-1-285 95 90
            +36-30/656-7993

Tovább...