Méteráru Nagyker

méteráru, meteraru, méteráru nagyker, méteráru nagykereskedés, textil méteráru, méteráru textil, textil nagyker, textil , méteráru import, import méteráru, méteráru nagykereskedelem, textil nagykereskedelem, metrový textil,metráž,látky,textil,Hranice,rifloviny,manšestry,úplety,šatovky,košiloviny,kostýmovky,oblekovky

Forgalmazott méteráru termékeink

Megnevezés:Himzett vászon,-kord, -farmer
Összetétel: 100% Pamut
Szélesség: 135, 150 cm
Súly: változó
Design katalógus szerint

Farmer, himzett kord hímzett vaszon himzett


Amennyiben kérdése van, vagy üzenetet szeretne számunkra küldeni, keresse Facebook oldalunkat, s azon keresztül írjon nekünk! Rövid időn belül válaszolunk!


Tudjon meg többet a puplin anyagról!

Tudjon meg többet a puplin anyagról

A puplin kifejezés sokak számára ismeretlen, pedig a legtöbb ember biztosan találkozott vele, sőt, viselte is élete során, hiszen a puplin egy olyan textilanyag, amiből akár blúzok, elegánsabb felsőrészek is készülhetnek.

A puplin a textilanyagok közül a legmasszívabbnak számít, ugyanis vászonkötésű pamutszövet, ami általában finom harántbordázattal rendelkezik. Ha valaki puplin anyagot szeretne vásárolni, mindenképp tudnia kell, hogy konkrétan milyenre van szüksége, mivel létezik belőle pamut-poliészter és százszázalék poliészter alapú is. A már említett felsőrészeken kívül dekorációs célra is alkalmazzák, vagyis a lakberendezés terén is népszerű a puplin. Azonban azt, hogy mikor mihez alkalmazzák az anyagot, befolyásolja a vastagsága, értelemszerűen e téren a vékonyabb puplinokból készülnek felsőruházati termékek.

Ha Ön is szeretne puplin vásárolni, fedezze fel kínálatunkat! Bármilyen kérdése merülne fel termékeink kapcsán, forduljon hozzánk bizalommal, kollégáink mindenre választ adnak!

Vissza a főoldalra

méteráru

A méteráru nagykerünk 1988 óta létezik a magyar textilforgalmazók palettáján.

Elsősorban felsőruházati méteráruk forgalmazásával foglalkozunk, de a termékeink széles skáláját folyamatosan bövitjük vásárlóink igényeinek, megrendeléseinek megfelelően.

Tovább...

méteráru

Yellowcard kollekcióink segítségével gyors, pontos tervezés és rendelési lehetőséget biztosítunk.

Tovább...

méteráru

K-ELME KFT
1237 Budapest
Nyír utca 18. méteráru
Magyarország.
Tel :    +36-1-285 95 90
            +36-30/656-7993

Tovább...