Méteráru Nagyker

méteráru, meteraru, méteráru nagyker, méteráru nagykereskedés, textil méteráru, méteráru textil, textil nagyker, textil , méteráru import, import méteráru, méteráru nagykereskedelem, textil nagykereskedelem, metrový textil,metráž,látky,textil,Hranice,rifloviny,manšestry,úplety,šatovky,košiloviny,kostýmovky,oblekovky

Forgalmazott méteráru termékeink

Megnevezés:Különböző mintás vásznak, kollekcióban
Összetétel: 100% Pamut
Súly: 142 g/m2
Katalógus: Teljes katalógus a Facebookon
Színek: katalógus szerint

Hímzett pamut vásznak Hímzett pamut vásznak Hímzett pamut vásznak

Karácsonyi mintás anyagok!

A tél nem csupán hideget, havat és szürkeséget jelet, hiszen közelednek az ünnepek, várva várt karácsony is, amit számtalan módon meghittebbé lehet tenni, feldobni, kreatívabbá varázsolni. A karácsonyi mintás anyagok, lakástextilek képesek megújítani a nappalit, izgalmasabbá változtatni a karácsonyi menüt vagy az ünneplő ruhát megreformálni.

Keresse fel textil áruházunkat még időben, az ünnepek előtt, hogy elkészülhessenek a csodás, új, karácsonyi mintás anyagokból kreált ünnepi textilek. Rendeljen mintás pamutvásznat, készítsen mesés kiegészítőket saját otthonába, ajándékba, vagy akár üzletébe, vevőinek is!

Az otthonát szeretné ünnepi díszbe öltöztetni? Mit szólna egy mélyzöld vagy bársonyos vörös függönyhöz, ünnepi hangulatú díszpárnákhoz vagy a karácsonyfa alá készült szőnyeghez, ami felfogja a tűleveleket? Az ünnepi asztalra karácsonyi mintás anyagból készülhet egy új terítő, de textilszalvéták vagy asztali futó is.

Döntött már? Böngésszen kínálatunkban, és várja új textilekkel a karácsonyt!


Amennyiben kérdése van, vagy üzenetet szeretne számunkra küldeni, keresse Facebook oldalunkat, s azon keresztül írjon nekünk! Rövid időn belül válaszolunk!

Vissza a főoldalra

méteráru

A méteráru nagykerünk 1988 óta létezik a magyar textilforgalmazók palettáján.

Elsősorban felsőruházati méteráruk forgalmazásával foglalkozunk, de a termékeink széles skáláját folyamatosan bövitjük vásárlóink igényeinek, megrendeléseinek megfelelően.

Tovább...

méteráru

Yellowcard kollekcióink segítségével gyors, pontos tervezés és rendelési lehetőséget biztosítunk.

Tovább...

méteráru

K-ELME KFT
1237 Budapest
Nyír utca 18. méteráru
Magyarország.
Tel :    +36-1-285 95 90
            +36-30/656-7993

Tovább...