A weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Kérlek fogadd el a javasolt beállításokat.
Termékek Menü

KÉT HÉT - PÉNTEK

Vásárlói útmutató

 

           Szia, kérlek figyelmesen olvasd el, hogy ne legyen utólag félreértés. 

                                   Az akció időtartama 11.17-11.30

 

  FONTOS! 

Ezekkel az extra kedvezményes anyagokkal kedveskedek neked. Ezt a külön mappát készítettük “KÉT HÉT - PÉNTEK” címmel, hogy kényelmesebben tudj nézelődni, és egy helyen lásd az összes kedvezményes anyagot.

 

Minimum 1m-t tudsz rendelni, és egy méterenként tudod növelni a mennyiséget.

A szállítási idő hosszabb lesz a megszokottnál, de tudod, hogy mi azért dolgozunk, hogy a megrendelésedet mielőbb kézbevehesd.

 

A csomagod állapotáról folyamatosan mailben tájékoztatunk. Nálunk most mindenki a rendelések mielőbbi indításán szorgoskodik. 

 

Körültekintően vásárolj, melyik anyag mire jó, milyen széles, hogy kell mosni és ha nem vagy biztos a dolgodban a rendelés előtt érdeklődj. A termékleírásban sok mindent megtalálsz :)  Ha elakadsz valahol, írj az ügyfélszolgálatnak.

 

Semmiképp ne rendeld meg ugyanazt 2x, csak mert valamit elrontottál. Ezzel elveszed mástól a vásárlás lehetőségét, mert mindkét rendelésed ÉRVÉNYES marad és jogilag át is kell venned.. Ilyenkor írj inkább az ügyfélszolgálatnak, segítünk. 

 

Figyelj az adatok megadására, különösen, ha cégként vásárolsz, és kifejezetten szükséged van a számlára. Az adatokat NEKED kell helyesen kitölteni a számlázási adatok mezőkben. 

 

Az át nem vett utánvétes rendelés nem egyenlő a vásárlástól való elállással és a fizetési felszólítás figyelmen kívül hagyása hatósági feljelentést von maga után. (ÁSZF)

 

A rendelésed utólagos kiegészítése nem lesz lehetőséged, ezért kérlek ellenőrizd a kosár tartalmát a “MEGRENDELEM” gomb megnyomása előtt. 

 

Gyorsan add le a rendelésed, mert a készleteink végesek.

 

Vidám vadászatra fel! Készülj velünk a karácsonyra! 

Szín:
Összetétel:
Súly
Szélesség:
Rendezés: