A weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy tökéletes felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Kérlek fogadd el a javasolt beállításokat.
Termékek Menü

cipzárhúzó /60mm /középszürke

Ár:
115 Ft
Cikkszám: 994092
Elérhetőség: Raktáron, Szállítási idő 24-48h
Mennyiségi kedvezmény
10 db felett
70 Ft / db
Hűségpont: 2
Választéklista:
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

cipzárhúzó /60mm /középszürke szállítási információk

Csudaklassz dolog ez a cipzárhúzó! A hurkot cipzár fogójára tudod akasztani, így könnyebben felhúzhatod. Kényelmes , ha a cipzár füle kicsi, nehezen fogható, vagy a gyerkőc még nem eléggé ügyes. Ezzel is megkönnyítheted a sikerélményét. A műanyag dekorációnak köszönhetően díszként is használható. Ezt a színes cipzárhúzót nem csak a ruhádra, hanem felteheted a mobilodra, kulcsodra, táska cipzárra is. A bújtató kerülete kb.7cm. A műanyag rész méretei 9mmx25 mm.

Vásárold meg most szuper áron cipzárhúzó /60mm /középszürke termékünket és válogass további több ezer textil termékünk közül a kedvezőbb árakért! Azonnal, valós magyarországi készletről szállítunk, ráadásul mindössze 30.000 forinttól teljesen ingyenesen! Ha most leadod rendelésed, akár még a mai napon átadjuk a futárszolgálatnak és 1 munkanapon belül meg is kaphatod! Ráadásul, ha regisztráció után vásárolsz, automatikusan részt veszel törzsvásárlói rendszerünkben és vásárlásod után jóváírjuk hűségpontjaid, amit már a következő vásárlás alkalmával fel is használhatsz!

Szin szürke

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!