A weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy tökéletes felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Kérlek fogadd el a javasolt beállításokat.
Termékek Menü

dekor-bélés selyem /acetát /diózöld

Ár:
1.490 Ft
Cikkszám: 901527
Elérhetőség: Raktáron, Szállítási idő 24-48h
Mennyiségi kedvezmény
10 m felett
1.090 Ft / m
Hűségpont: 15
Választéklista: 901527 diózöld
Plusz fél méter rendeléshez pipáld be az alábbi négyzetet. (Két tételként fog megjelenni a kosárban, de egyben küldjük)
dekor-bélés selyem /acetát /diózöld(FÉLMÉTER) dekor-bélés selyem /acetát /diózöld(FÉLMÉTER)
745 Ft
Menny.:m

Leírás és Paraméterek

dekor-bélés selyem /acetát /diózöld szállítási információk

Ez az igazi "mindenrejó" anyag! A különleges, diózöld színű bélésselymet nagyanyáink kizárólag a csinos szoknyák, az elegáns koszümök bélelésére használták, ezzel megvédve a finom szövetet a kinyúlástól, a gyűrődéstől. Ma már nem csak ezt a funkcióját tölti be. Önálló anyagként is használjuk, mikor egy dekorációt készítünk az esküvőre,vagy zászlót az ünnepségre, esetleg gyorsan és olcsón szeretnénk királylány jelmezt, Batman köpenyt készíteni egy jelmezbálba. A szín határozza meg, hogy hol tudod még használni. Neked is van ötleted? Az acetát selyem anyagában is különleges. Alapanyaga általában fa, vagy pamut cellulóz, ezért a majdnem természetes méteráruk közé sorolandó. Nagyon kellemes fogású, így viselőjének jó érzést biztosít. Lélegző képessége pedig korona jó tulajdonságaira.

Vásárold meg most szuper áron dekor-bélés selyem /acetát /diózöld termékünket és válogass további több ezer textil termékünk közül a kedvezőbb árakért! Azonnal, valós magyarországi készletről szállítunk, ráadásul mindössze 30.000 forinttól teljesen ingyenesen! Ha most leadod rendelésed, akár még a mai napon átadjuk a futárszolgálatnak és 1 munkanapon belül meg is kaphatod! Ráadásul, ha regisztráció után vásárolsz, automatikusan részt veszel törzsvásárlói rendszerünkben és vásárlásod után jóváírjuk hűségpontjaid, amit már a következő vásárlás alkalmával fel is használhatsz!

Szin zöld

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!