A weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy tökéletes felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Kérlek fogadd el a javasolt beállításokat.
Termékek Menü

egyszínű darázs anyag /sötétkék

Ár:
3.590 Ft
Cikkszám: 900507
Elérhetőség: Raktáron, Szállítási idő 24-48h
Mennyiségi kedvezmény
10 m felett
2.990 Ft / m
Hűségpont: 36
Választéklista: 900507 sötétkék
Plusz fél méter rendeléshez pipáld be az alábbi négyzetet. (Két tételként fog megjelenni a kosárban, de egyben küldjük)
egyszínű darázs anyag /sötétkék(FÉLMÉTER) egyszínű darázs anyag /sötétkék(FÉLMÉTER)
1.795 Ft
Menny.:m

Leírás és Paraméterek

egyszínű darázs anyag /sötétkék szállítási információk

Te ismered a darázs anyagot? Az éjszakát szimbolizáló, sötétkék színű, Oeko-texes minősítésű, 100% pamutot? Kiváló nedvszívó, és mosás/ beavatás után igazi puha anyag lesz belőle. Ezért javaslom olyan helyekre, ahol szükséges a jó nedvszívó tulajdonsága. Például: fürdés utáni törölközőnek (babákhoz is !) , konyharuhának, szaunatörölközőnek, köntösnek, nyáron akár takarónak is.

Vásárold meg most szuper áron egyszínű darázs anyag /sötétkék termékünket és válogass további több ezer textil termékünk közül a kedvezőbb árakért! Azonnal, valós magyarországi készletről szállítunk, ráadásul mindössze 30.000 forinttól teljesen ingyenesen! Ha most leadod rendelésed, akár még a mai napon átadjuk a futárszolgálatnak és 1 munkanapon belül meg is kaphatod! Ráadásul, ha regisztráció után vásárolsz, automatikusan részt veszel törzsvásárlói rendszerünkben és vásárlásod után jóváírjuk hűségpontjaid, amit már a következő vásárlás alkalmával fel is használhatsz!

Szin kék

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!