A weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy tökéletes felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Kérlek fogadd el a javasolt beállításokat.
Termékek Menü

egyszínű LONETA vastag vászon /homok

Ár:
1.890 Ft
Cikkszám: 225142
Elérhetőség: Raktáron, Szállítási idő 24-48h
Mennyiségi kedvezmény
10 m felett
1.550 Ft / m
Hűségpont: 19
Választéklista: 225142 homok
Plusz fél méter rendeléshez pipáld be az alábbi négyzetet. (Két tételként fog megjelenni a kosárban, de egyben küldjük)
egyszínű LONETA vastag vászon /homok(FÉLMÉTER) egyszínű LONETA vastag vászon /homok(FÉLMÉTER)
945 Ft
Menny.:m

Leírás és Paraméterek

egyszínű LONETA vastag vászon /homok szállítási információk

A majdnem mindenhez passzoló homok színű LONETA vászon. Ez kell neked! Ez az ERŐS, VASTAG VÁSZON igazán megfelelő egy csinos táskának, babahintának, ezekből tudsz készíteni kiváló kerti padra párnahuzatot, hintaágyra szivacshuzatot, földig érő kötényt, babzsákot, gyerek sátrat, munkaruhát, sötétítő függönyt és még ki tudja mi mindent. A szineket bátran kombináld, hogy egy egyedi termék készülhessen.

Vásárold meg most szuper áron egyszínű LONETA vastag vászon /homok termékünket és válogass további több ezer textil termékünk közül a kedvezőbb árakért! Azonnal, valós magyarországi készletről szállítunk, ráadásul mindössze 30.000 forinttól teljesen ingyenesen! Ha most leadod rendelésed, akár még a mai napon átadjuk a futárszolgálatnak és 1 munkanapon belül meg is kaphatod! Ráadásul, ha regisztráció után vásárolsz, automatikusan részt veszel törzsvásárlói rendszerünkben és vásárlásod után jóváírjuk hűségpontjaid, amit már a következő vásárlás alkalmával fel is használhatsz!

Szin drapp

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!