A weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy tökéletes felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Kérlek fogadd el a javasolt beállításokat.
Termékek Menü

Szabadidő

Kényelmes, praktikus és könnyen kezelhető viselet. A mintás vagy az egyszínű áll a szívedhez közelebb? Bármelyiket is választod, találsz hozzá megfelelő anyagot.
Futter Futter
Ez az anyag nagyon univerzális! A belőle készíthető dolgok sokrétűek. Kiválóan alkalmas: szabadidő ruhára, vastagabb leggingsre, sapkára, csősálra, ruhára, hosszú ujjú pólónak, pizsamának, és még sokféle mindennek :)
Bolyhos futter Bolyhos futter
Ezek az anyagok melegebbek, mint az egyszerű futterek. Hűvösebb napokra kardigánnak, vagy télre szabadidő ruhának/ruhának is alkalmasak.
Warmkeeper Warmkeeper
Az anyagnak két oldala van, mely kívül puha tapintású, de belül még ennél is puhább, a legfinomabb wellsoftjainkhoz hasonló. Kívül tiszta pamut, hurkolt k-elme, ahogy a legtöbb szabadidő anyagunk is. Belül a legmodernebb mikroszálas polyester, ami magában hordozza az alpesi gyapjú melegségét, de könnyű súlyával, selymes meleg tapintásával még többet is ad. Kivezeti a párát, gyorsan szárad, és mindemellett megtartja a meleget. Színezhetőségével, élénk színével szemet gyönyörködtető és szinte korlátlan a variációk száma. És ha még ez a rengeteg jó tulajdonásága nem lenne elég, akkor még egy indok, hogy miért ezt válaszd. Elasztán tartalmának köszönhetően stretch így tökéletes alakot és kényelmet biztosít.