A weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy tökéletes felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Kérlek fogadd el a javasolt beállításokat.
Termékek Menü

Hívhatnánk így is

Ha nem vagy jártas az anyagok között, először itt indulj el felfedező útra. Egyszerűbb, nem szakmai besorolások. Ha tudod mit szeretnél, könnyen tudsz tájékozódni.

Gyerekeknek Gyerekeknek
Itt minden a szemünk fényéről szól. :) Nagyon sok anyagból találsz itt gyerek mintásat.
Pamutvászon Pamutvászon
Ezek az anyagok alkalmasak applikációra, patchworkre, babaruhának,babaszobába rácsvédőnek,ágyneműnek és még egy csomó mindennek. Itt szeretnél körülnézni? Készülj! sokféle mintával színnel fogsz találkozni. Indulhatunk?
BAMBUSZ BAMBUSZ
Természetes módon gátolja a baktériumok, gombák elszaporodását vegyi anyagok hozzáadása nélkül. Prémium termékek készítésére alkalmas.
Póló anyagok Póló anyagok
Megérkeztünk a póló anyagok világába. Ezekből az anyagokból készülhet póló, tunika, nadrág/szoknya, ruha,sapka, csősál és még ki tudja mi minden.
Vékony, nyári anyagok Vékony, nyári anyagok
-ELASZTIKUS, VÉKONY, NYÁRI ANYAGOK Ha szereted a kényelmeset könnyű, nyáriban is , akkor itt válassz magadnak anyagot. -NEM ELASZTIKUS,VÉKONY, NYÁRI ANYAGOK Ezek az anyagok mind jók akár a melegben , akár csak egy pulóver alá
Erős, vastag vásznak Erős, vastag vásznak
Ez kell neked! Ezekből tudsz készíteni kiváló táskát, kerti padra párnahuzatot, hintaágyra szivacshuzatot, földig érő kötényt, babzsákot, gyerek sátrat, munkaruhát, sötétítő függönyt és még ki tudja mi mindent.
Függöny anyagok Függöny anyagok
A sötétítő függönyhöz alapvetően 4 féle anyagot tudok ajánlani. Felhasználási helytől függ a választás: minimatt; Loneta , canvas vastag vászon; tükörbársony; dimout
Vastag, téli anyagok Vastag, téli anyagok
Itt találod mindazt, amire télen szükséged van, puha és meleg, bolyhos és vastag.
Abrosz anyagok Abrosz anyagok
Itt találod azokat az anyagokat, amelyek alkalmasak arra, hogy hétköznapokon vagy alkalmakkor az asztalodra kerüljenek.
Dekorációs anyagok Dekorációs anyagok
Elérkezett a várva-várt pillanat? Vagy születésnapot / névnapot ünnepelsz? Bármilyen alkalomra is szeretnéd, sok ötletet tudsz innen meríteni ahhoz, hogy kellően ünnepélyessé tedd azt a napot, ami előtted áll.
Szabadidő anyagok Szabadidő anyagok
Kényelmes, praktikus és könnyen kezelhető viselet. A mintás vagy az egyszínű áll a szívedhez közelebb? Bármelyiket is választod, találsz hozzá megfelelő anyagot.
Vízhatlan - vízlepergetős anyagok Vízhatlan - vízlepergetős anyagok
-VÍZHATLAN ANYAGOK Ezek jók esőruhának, hátizsákra, ridikül bélésnek, kutyaruhára,stb Neked milyen ötleted van belőle? -VÍZLEPERGETŐS ANYAGOK Hűűűűű…. Mennyi szín, és mind vízlepergetős! Válassz közülük bátran
Szőrös anyagok Szőrös anyagok
Huhúúúú, na itt aztán körül tudsz nézni a sokféle szőrös anyag között. Rövidebb, vagy hosszabb szőrűt szeretnél? Stretch vagy nem stretch érdekel? Itt egyik sem probléma. Bármelyik is a szíved csücske, mindre találsz megfelelő ajánlatot.
Blúz anyagok Blúz anyagok
Ez a kategória a hétköznapok és az alkalmak eleganciájáról szól. Egy csinos blúz ÖRÖK divat.
Alkalmi anyagok Alkalmi anyagok
Milyen alkalomra szeretnéd? Szolidan elegáns? Vagy legyen inkább csillogóan kihívó? Itt mindegyikhez találsz ötletet.
Vatelinek Vatelinek
Vékony a takaród / kabátod? Vagy csak a falvédőt szeretnéd alábélelni? Itt vannak megoldások a különböző vastagságra.
Vetexek Vetexek
Ami a textil ragasztásához /merevítéséhez szükséges
Szövetek Szövetek
Itt vannak azok az anyagok , amelyekből nadrágot, szoknyát, ruhát, kosztümöt varrhatsz akár alkalomra, akár csak egy komolyabb megjelenéshez.
Passzék Passzék
A felsőd ujjára, vagy derekára, netán csak a nadrág szárára szeretnél? Van mintás és egyszínű is.
Különlegességek - Egyéb érdekességek Különlegességek - Egyéb érdekességek
Hohóóóó, itt a meglepi! Ezekre nem is gondoltál! Lehet hogy szükséged van rá?
KIS KEDVENCEINK KIS KEDVENCEINK
A háziállataink is megérdemlik, sőt igénylik a törődést és a szeretet. Ebben a mappában találsz a számukra alkalmas anyagokat ruhához, takaróhoz, plédhez, játékokhoz. Az anyagok óvják a lakás berendezéseit, és kényelmes pihenőhelyet is biztosítanak kedvenceinknek.
Csomagajánlat Csomagajánlat
Főleg 1 méter alatti anyagok egyedi összeállításai. Így még változatosabban válogathatsz kis mennyiségekben. A színek és anyagok harmóniájáról mi már gondoskodtunk.