A weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Kérlek fogadd el a javasolt beállításokat.
Termékek Menü

Szőrös anyagok

Huhúúúú, na itt aztán körül tudsz nézni a sokféle szőrös anyag között. Rövidebb, vagy hosszabb szőrűt szeretnél? Stretch vagy nem stretch érdekel? Itt egyik sem probléma. Bármelyik is  a szíved csücske, mindre találsz megfelelő ajánlatot.
Wellsoftok Wellsoftok
Ez az az anyag , amiből a “plüss” állatok készülnek manapság. Nagyon kellemes tapintású, puha és meleg. Készíthetsz belőle: ágytakarót, köntöst, mellényt, szabadidő ruhát, díszpárnát, falvédőt és még ki tudja mennyi mindent.
Polárok Polárok
A megbízható melegség a mindennapokban. Könnyen kezelhető, praktikus anyag, ami nagyon sokféle színben kapható.
Minkyk Minkyk
A “legifjabb” csemete a szőrös anyagjaink között. Játékos és mégis megnyerő. A játékos kinézetével párosul a selymes tapintása. Ne hagy ki az élményt!
Műszőrök Műszőrök
Ezeket a szőröket rengeteg helyre használhatod. Készülhet belőle csini mellény, szőrmepamacs a cipőre / csizmára / papucsra, fülbevaló, kulcstartó,”plüss állat”, manószakáll,jelmez, de a kabátodra egy meleg gallérnak is kiváló!
Warmkeeperek Warmkeeperek
Az anyagnak két oldala van, mely kívül puha tapintású, de belül még ennél is puhább, a legfinomabb wellsoftjainkhoz hasonló. Kívül tiszta pamut, hurkolt k-elme, ahogy a legtöbb szabadidő anyagunk is. Belül a legmodernebb mikroszálas polyester, ami magában hordozza az alpesi gyapjú melegségét, de könnyű súlyával, selymes meleg tapintásával még többet is ad. Kivezeti a párát, gyorsan szárad, és mindemellett megtartja a meleget. Színezhetőségével, élénk színével szemet gyönyörködtető és szinte korlátlan a variációk száma. És ha még ez a rengeteg jó tulajdonásága nem lenne elég, akkor még egy indok, hogy miért ezt válaszd. Elasztán tartalmának köszönhetően stretch így tökéletes alakot és kényelmet biztosít.

Szín:
Összetétel:
Súly
Szélesség:
Rendezés: