A weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy tökéletes felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Kérlek fogadd el a javasolt beállításokat.
Termékek Menü

lock cérna 5000yard /fekete

Ár:
1.350 Ft
Cikkszám: 996215
Elérhetőség: Raktáron, Szállítási idő 24-48h
Hűségpont: 14
Választéklista: 996215 fekete
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

lock cérna 5000yard /fekete szállítási információk

5000yardos, univerzálisan felhasználható háztartási varrócérna, amely alkalmas mindenfajta természetes-, kevertszálas- vagy szinetetikus alapanyagból készült textília megvarrására akár géppel, akár kézzel. Nagykiszerelése miatt interlock géphez javasolt, háztartási és ipari felhasználásra. Minden kúpon 5000 yard (cca 4572 m) cérna található.

Vásárold meg most szuper áron lock cérna 5000yard /fekete termékünket és válogass további több ezer textil termékünk közül a kedvezőbb árakért! Azonnal, valós magyarországi készletről szállítunk, ráadásul mindössze 30.000 forinttól teljesen ingyenesen! Ha most leadod rendelésed, akár még a mai napon átadjuk a futárszolgálatnak és 1 munkanapon belül meg is kaphatod! Ráadásul, ha regisztráció után vásárolsz, automatikusan részt veszel törzsvásárlói rendszerünkben és vásárlásod után jóváírjuk hűségpontjaid, amit már a következő vásárlás alkalmával fel is használhatsz!

Szin fekete

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!