A weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy tökéletes felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Kérlek fogadd el a javasolt beállításokat.
Termékek Menü

lurex szálas alkalmi anyag /geometriai mintás /fekete-bronzvörös

Ár:
1.990 Ft
Cikkszám: 308006
Elérhetőség: Raktáron, Szállítási idő 24-48h
Mennyiségi kedvezmény
10 m felett
1.590 Ft / m
Hűségpont: 20
Választéklista: 308006 geometriai mintás /fekete-bronzvörös
Plusz fél méter rendeléshez pipáld be az alábbi négyzetet. (Két tételként fog megjelenni a kosárban, de egyben küldjük)
lurex szálas alkalmi anyag /geometriai mintás /fekete-bronzvörös(FÉLMÉTER) lurex szálas alkalmi anyag /geometriai mintás /fekete-bronzvörös(FÉLMÉTER)
995 Ft
Menny.:m

Leírás és Paraméterek

lurex szálas alkalmi anyag /geometriai mintás /fekete-bronzvörös szállítási információk

Elasztikus, alkalmi mintás poly jersey, csillogó bronz -fekete színben. Különleges kötése igazán egyedivé varázsolja ezt az izgalmas textilt. Szép esésű, így nem csak hétköznapra, hanem esküvőkre, fellépő táncosoknak is kiváló ruha lehet. Felsőt is készíthetsz belőle, ha szolídabb eseményre készülsz. Minden hosszra kiváló.Mintája modern és különleges fémszálas beszövése nem irritál. Biztosan észrevesznek bene.

Vásárold meg most szuper áron lurex szálas alkalmi anyag /geometriai mintás /fekete-bronzvörös termékünket és válogass további több ezer textil termékünk közül a kedvezőbb árakért! Azonnal, valós magyarországi készletről szállítunk, ráadásul mindössze 30.000 forinttól teljesen ingyenesen! Ha most leadod rendelésed, akár még a mai napon átadjuk a futárszolgálatnak és 1 munkanapon belül meg is kaphatod! Ráadásul, ha regisztráció után vásárolsz, automatikusan részt veszel törzsvásárlói rendszerünkben és vásárlásod után jóváírjuk hűségpontjaid, amit már a következő vásárlás alkalmával fel is használhatsz!

Szin bronz

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!