A weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Kérlek fogadd el a javasolt beállításokat.
Termékek Menü

mintás flokon /tündérek (kék ruhás tündér 2cm×2cm) /sárga

Ár:
1.890 Ft
Cikkszám: 700806
Elérhetőség: Raktáron, Szállítási idő 24-48h
Mennyiségi kedvezmény
10 m felett
1.490 Ft / m
Hűségpont: 19
Választéklista: 700806 tündérek (kék ruhás tündér 2cm×2cm) /sárga
Plusz fél méter rendeléshez pipáld be az alábbi négyzetet. (Két tételként fog megjelenni a kosárban, de egyben küldjük)
mintás flokon /tündérek (kék ruhás tündér 2cm×2cm) /sárga(FÉLMÉTER) mintás flokon /tündérek (kék ruhás tündér 2cm×2cm) /sárga(FÉLMÉTER)
945 Ft
Menny.:m

Leírás és Paraméterek

mintás flokon /tündérek (kék ruhás tündér 2cm×2cm) /sárga szállítási információk

Ha már amúgy is egy tündér vagy ;) A flokon az egy természetes alapú, könnyű , nyári anyag. A nyári melegben kiváló viselet egy lenge tunikához/blúzhoz, bő fazonú nadrághoz , egy libbenő szoknyához, vagy egy lazább ruhához.

Vásárold meg most szuper áron mintás flokon /tündérek (kék ruhás tündér 2cm×2cm) /sárga termékünket és válogass további több ezer textil termékünk közül a kedvezőbb árakért! Azonnal, valós magyarországi készletről szállítunk, ráadásul mindössze 30.000 forinttól teljesen ingyenesen! Ha most leadod rendelésed, akár még a mai napon átadjuk a futárszolgálatnak és 1 munkanapon belül meg is kaphatod! Ráadásul, ha regisztráció után vásárolsz, automatikusan részt veszel törzsvásárlói rendszerünkben és vásárlásod után jóváírjuk hűségpontjaid, amit már a következő vásárlás alkalmával fel is használhatsz!

Szin több szín

Vélemények

5.00
1 értékelés
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2022. 03. 30.
Szuper könnyű lágy anyag.