A weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy tökéletes felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Kérlek fogadd el a javasolt beállításokat.
Termékek Menü

mintás viszkóz-len jersey /zöld-kék geometriai minták (nagy kör 17.5cm × 17.5cm) /natúr

Ár:
4.290 Ft
Cikkszám: 300474
Elérhetőség: Raktáron, Szállítási idő 24-48h
Hűségpont: 43
Választéklista: 300474 zöld-kék geometriai minták (nagy kör 17.5cm × 17.5cm) /natúr
Plusz fél méter rendeléshez pipáld be az alábbi négyzetet. (Két tételként fog megjelenni a kosárban, de egyben küldjük)
mintás viszkóz-len jersey /zöld-kék geometriai minták (nagy kör 17.5cm × 17.5cm) /natúr(FÉLMÉTER) mintás viszkóz-len jersey /zöld-kék geometriai minták (nagy kör 17.5cm × 17.5cm) /natúr(FÉLMÉTER)
2.145 Ft
Menny.:m

Leírás és Paraméterek

mintás viszkóz-len jersey /zöld-kék geometriai minták (nagy kör 17.5cm × 17.5cm) /natúr szállítási információk

A VISCOSE JERSEY, az egy természetes alapú szálból készült anyag. De ez a Viscose-len jersey még inkább kedvedre lesz a nyári nagy melegben. Ugyan olyan lágy esésű, mint a már jól ismert viscose testvére. Remekül fel lehet használni póló készítéséhez is, de tunikákat, ruhákat, szoknyákat is készíthetsz belőle. Ez az anyag elasztikus, így egy kellemes vacsora után sem kell ruha nélkül hazasétálnod ;)

Vásárold meg most szuper áron mintás viszkóz-len jersey /zöld-kék geometriai minták (nagy kör 17.5cm × 17.5cm) /natúr termékünket és válogass további több ezer textil termékünk közül a kedvezőbb árakért! Azonnal, valós magyarországi készletről szállítunk, ráadásul mindössze 30.000 forinttól teljesen ingyenesen! Ha most leadod rendelésed, akár még a mai napon átadjuk a futárszolgálatnak és 1 munkanapon belül meg is kaphatod! Ráadásul, ha regisztráció után vásárolsz, automatikusan részt veszel törzsvásárlói rendszerünkben és vásárlásod után jóváírjuk hűségpontjaid, amit már a következő vásárlás alkalmával fel is használhatsz!

Szin több szín

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!