A weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy tökéletes felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Kérlek fogadd el a javasolt beállításokat.
Termékek Menü

műirha /virágok bogyóval (virágfej 1.5cm×1.5cm) /sötét petrolkék

Ár:
3.990 Ft
Cikkszám: 980144
Elérhetőség: Raktáron, Szállítási idő 24-48h
Mennyiségi kedvezmény
10 m felett
3.390 Ft / m
Hűségpont: 40
Választéklista: 980144 virágok bogyóval (virágfej 1.5cm×1.5cm) /sötét petrolkék
Plusz fél méter rendeléshez pipáld be az alábbi négyzetet. (Két tételként fog megjelenni a kosárban, de egyben küldjük)
műirha /virágok bogyóval (virágfej 1.5cm×1.5cm) /sötét petrolkék(FÉLMÉTER) műirha /virágok bogyóval (virágfej 1.5cm×1.5cm) /sötét petrolkék(FÉLMÉTER)
1.995 Ft
Menny.:m

Leírás és Paraméterek

műirha /virágok bogyóval (virágfej 1.5cm×1.5cm) /sötét petrolkék szállítási információk

A műírha, mint ahogy a neve is sugallja, az egyik oldalán finom ogású textilbőr van a belső oldalán pedig egy nagyon puha wellsoft. Meleg és praktikus, ha igazán fázós vagy és puha kabátot vagy mellényt szeretnél készíteni. Díszpárnára, ágytakaróra is kiváló gondolat, ha fontos a puhaság és a melegség érzete.

Vásárold meg most szuper áron műirha /virágok bogyóval (virágfej 1.5cm×1.5cm) /sötét petrolkék termékünket és válogass további több ezer textil termékünk közül a kedvezőbb árakért! Azonnal, valós magyarországi készletről szállítunk, ráadásul mindössze 30.000 forinttól teljesen ingyenesen! Ha most leadod rendelésed, akár még a mai napon átadjuk a futárszolgálatnak és 1 munkanapon belül meg is kaphatod! Ráadásul, ha regisztráció után vásárolsz, automatikusan részt veszel törzsvásárlói rendszerünkben és vásárlásod után jóváírjuk hűségpontjaid, amit már a következő vásárlás alkalmával fel is használhatsz!

Szin kék

Vélemények

5.00
2 értékelés
5
(2)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2023. 10. 17.
Nagyon kellemes tapintású, meleg textil. Szabás után némi pihe eső várható a műszőr réteg miatt, de ezt az egyes elemek körbeszegésével meg lehet akadályozni. Kabátot varrtam a kék műszőrméből, jó az esése, könnyű és jó viselet a hűvös napokon. Őszintén ajánlom mindenkinek!
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2023. 10. 16.
Nagyon kellemes tapintású könnyű, de meleg anyag. Szabáskor sok pihe száll a műszőrme rétegből, Ezért az egyes elemek összevarrása előtt érdemes minden elem szélét alaposan eldolgozni. Normál háztartási varrógép is elbírja az anyagot, mert nem olyan vastag, de nehezebben csúszik. Varrás közben semmiképpen ne a műszőrme réteg legyen alul mert az beakadhat. Összességében megéri a kicsit macerásabb varrás mert a kész darabnak jó a tartása és nagyon kellemes viselet. Kabátot varrtam a kék színű anyagból.