A weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Kérlek fogadd el a javasolt beállításokat.
Termékek Menü

pelenka anyag /unikornis /rózsaszín

Ár:
1.090 Ft
Cikkszám: 900243
Elérhetőség: Raktáron, Szállítási idő 24-48h
Mennyiségi kedvezmény
10 m felett
890 Ft / m
Hűségpont: 11
Választéklista: 900243 pelenka/ unikornis/ rózsaszín
Plusz fél méter rendeléshez pipáld be az alábbi négyzetet. (Két tételként fog megjelenni a kosárban, de egyben küldjük)
pelenka anyag /unikornis /rózsaszín(FÉLMÉTER) pelenka anyag /unikornis /rózsaszín(FÉLMÉTER)
545 Ft
Menny.:m

Leírás és Paraméterek

pelenka anyag /unikornis /rózsaszín szállítási információk

Az erdő állataival már korán lehet ismerkedni. TEXTIL PELENKA. Ugye ismerős? A baba körül mindig szükség van a puha, pamut és vidám mintás TEXTIL PELENKÁ-ra. Nem csak a piciknek , hanem a nagyobbaknak is jól jöhet takaróként a nyári hőségben. Kiválóan szellőzik.

Vásárold meg most szuper áron pelenka anyag /unikornis /rózsaszín termékünket és válogass további több ezer textil termékünk közül a kedvezőbb árakért! Azonnal, valós magyarországi készletről szállítunk, ráadásul mindössze 30.000 forinttól teljesen ingyenesen! Ha most leadod rendelésed, akár még a mai napon átadjuk a futárszolgálatnak és 1 munkanapon belül meg is kaphatod! Ráadásul, ha regisztráció után vásárolsz, automatikusan részt veszel törzsvásárlói rendszerünkben és vásárlásod után jóváírjuk hűségpontjaid, amit már a következő vásárlás alkalmával fel is használhatsz!

Szin több szín

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!