A weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy tökéletes felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Kérlek fogadd el a javasolt beállításokat.
Termékek Menü

Rövidáru, kellékanyag

Rövidáru, kellékanyag kategóriánkban mindent megtalálsz, amire szükséged lehet a varrás során. Innen beszerezhetsz például cérnát, tömőanyagot, díszítő- és csipkeszalagot, gombot, de palettánkat színesíti a dekor-bélés selyem, a tépőzár, a cipzár is, és még számos kellék.

Az “egyéb” rövidáru termékkörünkből is szemezgethetsz, ha esetleg gombostű, gyorscsat vagy cipzárhúzó válna szükségessé a készülendő alkotásodhoz. Nézz körül bőséges választékunkban, és szerezz be mindent, ami csak kellhet gyönyörű kézimunkádhoz!
 

Cipzár /Zippzár /Húzózár /Villámzár Cipzár /Zippzár /Húzózár /Villámzár
Nem csak a záráshoz, hanem a nyitáshoz is szükséged van rá!
Tépőzár Tépőzár
A tépőzár napjaink egyik fontos, ma már nélkülözhetetlen kelléke.
Cérna Cérna
Elengedhetetlen de mégis láthatatlan kelléke a varrásnak.
Gumi Gumi
A gumit, mint rövidárut a varrás során a kész darabok egyszerűbb használatához, vagy kényelmesebbé tételéhez alkalmazzuk. A többféle szín, és a többféle forma is mind-mind az egyszerűsítést segíti elő, itt-ott akár díszítő céllal is.
Díszítő- és csipke szalagok Díszítő- és csipke szalagok
Köszöntelek itt a csodák világában. Az anyagokból egyedit tudsz készíteni, de az itt található csipke szalagokkal, farkasfogakkal és egyéb díszítő szalagokkal pedig utánozhatatlanul különlegessé teheted az amúgy is tetszetős holmit, amit készítettél.
GOMB GOMB
Kemény anyagból készült főleg ruházati kellék. A ruhák, az ágyneműk, és egyéb anyagok különálló két oldalainak összefogására szolgáló eszköz.
Passzék Passzék
A felsőd ujjára, vagy derekára, netán csak a nadrág szárára szeretnél? Van mintás és egyszínű is
tömőanyag, töltővlies /vatelin tömőanyag, töltővlies /vatelin
Tömőanyag, töltővlies/vatelin kategóriánkban bőséges választékból szemezgethetsz, például kg-os tételben vásárolhatsz töltőanyagot: darált szivacsot, szilikon töltőanyagot, szilikongolyót és -pelyhet, melyeket felhasználhatsz párnák, rácsvédők készítéséhez. Sőt, babák, figurák, plüssállatok tömőanyagaként is alkalmazhatod őket. A töltővlies pedig egy “szivacsszerű” anyag, amelyet méterben vásárolhatsz, más-más vastagságban is elérhető, tökéletes opció, amennyiben kabátbélés, applikáció, patchwork munkák készítése a célod. Ezenfelül remek választás, ha babatakarót, falvédőt, pelenkázótáskát varrnál. Előszeretettel választják csendeskönyvhöz is.
Egyéb Rövidáru Egyéb Rövidáru
Nézz körül! Biztosan lesz olyan apróság ebben a mappában is, ami szükséges a kész alkotás létrehozásához.
Vetexek Vetexek
Ami a textil ragasztásához /merevítéséhez szükséges
dekor-bélés selyem dekor-bélés selyem
Ez az igazi "mindenrejó" anyag!