A weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy tökéletes felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Kérlek fogadd el a javasolt beállításokat.
Termékek Menü

Szakállas manó 37cm /póker

Cikkszám: 650008
Elérhetőség: Raktáron, Szállítási idő 24-48h
Hűségpont: 60

Leírás és Paraméterek

Szakállas manó 37cm /póker szállítási információk

Te is a játék szerelmese vagy? Higgadtan és átgondoltan várod a jó lapokat? Póker manónk nagyszerű társ a játékban, mindig ott van, ha biztatásra van szükséged.

A manó kezeiben egy speciális fém zsinór található, amelynek köszönhetően könnyedén állíthatod a kezeit egymástól függetlenül, így mindig új és vidám hangulatot teremthetsz. Az anyaga puha polár és kemény filc, így a manó nem csak szuper aranyos, hanem kellemesen puha és tartós is. Befoglaló méretei 15 cm x 10 cm x 37 cm, így könnyedén elhelyezheted bármelyik kedvenc zugodban.

Megrendelés után a manódat gondosan dobozba csomagoljuk, környezetbarát térkitöltő anyagot is használunk, hogy tökéletes állapotban kapd kézhez. Súlya kb 0,4kg, így nem csak jól mutatnak, de stabilak is. A manó teste is ki van töltve, az alja pedig súlyozott, így garantáltan soha nem fog feldőlni. De tudod, mi teszi igazán különlegessé ezeket a manókat? Az, hogy minden egyes darabot kézzel készítünk neked. Így biztos lehetsz benne, hogy tökéletesen azt fogod kapni, amit a képen látsz. Minden apró részlet, a gazdag színek minden várakozásodat felülmúlják majd ha kézbe veszed.

Engedd szabadon a kreativitásodat! A szakállas manók színei szabadon kombinálhatóak. Ha pedig szeretnél egyedi megjelenést adni a manónak, akár plusz becenévvel is kiegészítheted. Ebben az esetben vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy részletesen beszélhessünk a kívánságaidról. Ez egyedi megrendelésnek minősül, amely eltérhet árban és határidőben is a készleten lévő manóktól.

Ne habozz tovább! Rendeld meg most a sajátodat. Készülj fel arra, hogy minden alkalommal, amikor ránézel, jobb kedved lesz!

A manó egyedi jellemzői:

  • befoglaló mérete: 15 cm x 10 cm x 37 cm
  • felhasznált anyagok: polár, műszőr, filc, töltővlies
  • súlya: 0,4kg

*FONTOS INFORMÁCIÓ: Figyelem! A manó apró, könnyen lenyelhető részeket tartalmazhat, ezért fokozottan figyelj oda, ha gyermeked kezébe adod. A manó dekorációs célt szolgál, emiatt nem gyerekjáték. Mosógépben nem mosható.

Vásárold meg most szuper áron Szakállas manó 37cm /póker termékünket és válogass további több ezer textil termékünk közül a kedvezőbb árakért! Azonnal, valós magyarországi készletről szállítunk, ráadásul mindössze 30.000 forinttól teljesen ingyenesen! Ha most leadod rendelésed, akár még a mai napon átadjuk a futárszolgálatnak és 1 munkanapon belül meg is kaphatod! Ráadásul, ha regisztráció után vásárolsz, automatikusan részt veszel törzsvásárlói rendszerünkben és vásárlásod után jóváírjuk hűségpontjaid, amit már a következő vásárlás alkalmával fel is használhatsz!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!