A weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy tökéletes felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Kérlek fogadd el a javasolt beállításokat.
Termékek Menü

Dekorációs anyagok

Közeleg a nagy nap? Bármilyen alkalomra is keresel dekorációs anyagot, sok ötletet tudsz innen meríteni ahhoz, hogy kellően ünnepélyessé tedd azt a napot, ami előtted áll. Dekoratőröknek, cégeknek nagy mennyiségben és nagyker áron.

A dekorációs anyagok rengeteget tudnak dobni egy-egy esemény, helyiség vagy akár ruha megjelenésén, legyen az születésnap, névnap, esküvő. De akár céges összejövetel és bármely konferencia díszítő elemei is könnyedén megoldhatóak szaténból, tüllből, organzából vagy minimattból. A kiválasztást könnyíti az is, hogy minden igénynek megfelelő méretben, színben és mintában találhatóak dekorációs anyagok nálunk.

Fedezd fel te is dekorációs anyag kínálatunkat, és varázsold felejthetetlenné otthonodat vagy a közelgő nagy eseményt!
 

Minimattok Minimattok
Ez valami egyszerű és nagyszerű! Könnyen kezelhető, rengeteg színben van és még az ára is baráti. Teheted az ablakra függönynek, az asztalra abrosznak, a székekre székszoknyának és még a nagyobb ajándékokat is becsomagolhatod.
Szaténok Szaténok
Elegáns, csillogó és alkalmi. Mi kell még ennél több?
Tüllök Tüllök
“Habos-Babos” , fodros, vagy csak egyszerűen vagány? A tüllből készülhet: masni, alsószoknya, felsőszoknya, tütü, csak egy kis dísz ide, egy fodor oda :) . Csomagoláshoz is használhatod díszítésre.
Organzák, egyéb Organzák, egyéb
Az organza is egy remek dekorációs anyag. Asztalközépnek bármilyen időpontban használhatod. Ha mindjárt a székre is teszel belőle masnit, akkor elegánssá varázsolhatod az ünnepi lakomát. Az ajándékok is szeretik, ha fel vannak díszítve egy-egy kis masnival. Szerinted is?

Szín:
Összetétel:
Súly
Szélesség:
Rendezés: