A weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy tökéletes felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Kérlek fogadd el a javasolt beállításokat.
Termékek Menü

bordűrös madeira anyag /virágok csipkével (legnagyobb virág fej 14cm×11cm) /fehér

Ár:
4.690 Ft
Cikkszám: 701402
Elérhetőség: Raktáron, Szállítási idő 24-48h
Mennyiségi kedvezmény
10 m felett
3.790 Ft / m
Hűségpont: 47
Választéklista: 701404 virágok csipkével (legnagyobb virág fej 14cm×11cm) /fehér
Plusz fél méter rendeléshez pipáld be az alábbi négyzetet. (Két tételként fog megjelenni a kosárban, de egyben küldjük)
bordűrös madeira anyag /virágok csipkével (legnagyobb virág fej 14cm×11cm) /fehér(FÉLMÉTER) bordűrös madeira anyag /virágok csipkével (legnagyobb virág fej 14cm×11cm) /fehér(FÉLMÉTER)
2.345 Ft
Menny.:m

Leírás és Paraméterek

bordűrös madeira anyag /virágok csipkével (legnagyobb virág fej 14cm×11cm) /fehér szállítási információk

Gyönyörű, áttört anyag, csodaszép hímzéssel. Elegáns blúzt, könnyű nyári ruhát, keresztelős /elsőáldozós ruhát, néptáncos szettet, de babasapit is tudsz belőle készíteni. Egy kis fantáziával a bordűrrel sokmindent tudsz díszíteni. Pamut, jó légáteresztő és könnyen szárad.

Vásárold meg most szuper áron bordűrös madeira anyag /virágok csipkével (legnagyobb virág fej 14cm×11cm) /fehér termékünket és válogass további több ezer textil termékünk közül a kedvezőbb árakért! Azonnal, valós magyarországi készletről szállítunk, ráadásul mindössze 30.000 forinttól teljesen ingyenesen! Ha most leadod rendelésed, akár még a mai napon átadjuk a futárszolgálatnak és 1 munkanapon belül meg is kaphatod! Ráadásul, ha regisztráció után vásárolsz, automatikusan részt veszel törzsvásárlói rendszerünkben és vásárlásod után jóváírjuk hűségpontjaid, amit már a következő vásárlás alkalmával fel is használhatsz!

Szin fehér

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!