A weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy tökéletes felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Kérlek fogadd el a javasolt beállításokat.
Termékek Menü

egyszínű elasztikus szatén /világos arany

Ár:
1.990 Ft
1.690 Ft
Kedvezmény mértéke: 15%
Cikkszám: 901243
Elérhetőség: Raktáron, Szállítási idő 24-48h
Mennyiségi kedvezmény
10 m felett
1.390 Ft / m
Hűségpont: 17
Választéklista: 901243 világos arany
Plusz fél méter rendeléshez pipáld be az alábbi négyzetet. (Két tételként fog megjelenni a kosárban, de egyben küldjük)
egyszínű elasztikus szatén /világos arany(FÉLMÉTER) egyszínű elasztikus szatén /világos arany(FÉLMÉTER)
995 Ft 845 Ft
Menny.:m

Leírás és Paraméterek

egyszínű elasztikus szatén /világos arany szállítási információk

Gyönyörű, csillogó, arany színű elasztikus szatén selyem. Exkluzív blúznak tökéletes és mindig kényelmes marad. Libben, lebben, ha a ruhádban táncolsz -forogsz. Alkalmi és elegáns. Ajánlom menyasszonyoknak, koszorúslányoknak a nagy alkalomra. Ha táncolsz, netán fellépsz, vagy versenyre készülsz, akkor is megfelelő lesz ebből a ruhád vagy akár a dekoráció is.

Vásárold meg most szuper áron egyszínű elasztikus szatén /világos arany termékünket és válogass további több ezer textil termékünk közül a kedvezőbb árakért! Azonnal, valós magyarországi készletről szállítunk, ráadásul mindössze 30.000 forinttól teljesen ingyenesen! Ha most leadod rendelésed, akár még a mai napon átadjuk a futárszolgálatnak és 1 munkanapon belül meg is kaphatod! Ráadásul, ha regisztráció után vásárolsz, automatikusan részt veszel törzsvásárlói rendszerünkben és vásárlásod után jóváírjuk hűségpontjaid, amit már a következő vásárlás alkalmával fel is használhatsz!

Szin arany

Vélemények

5.00
1 értékelés
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2024. 02. 12.
Nagyon kellemes és puha anyag. Könnyen kezelhető, könnyen varrható. Prémium anyagnak mondanám mert annyira szép az esése, összetétele. Farsangi jelmez és szoknya készült belőle. Mindenkinek ajanlom.