A weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy tökéletes felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Kérlek fogadd el a javasolt beállításokat.
Termékek Menü

poliészter cérna Amann Belfil-S120

Ár:
745 Ft
Cikkszám: 996109-996188
Elérhetőség: Raktáron, Szállítási idő 24-48h
Hűségpont: 8
Választéklista:

Leírás és Paraméterek

poliészter cérna Amann Belfil-S120 szállítási információk

Ha egy konkrét anyaghoz szeretnél cérnát vásárolni, tegyél kosárba egy közeli színt és jelezd a rendelés megjegyzésében a cikkszámát, amelyhez a cérna színe passzoljon. Összenézzük élőben a színeket és módosítjuk a rendelést ha van jobban illő szín. Amann Belfil-S120 kiváló minőségű polyester cérna. Univerzálisan felhasználható háztartási varrócérna, amely alkalmas mindenfajta természetes-, kevertszálas- vagy szinetetikus alapanyagból készült textília megvarrására akár géppel, akár kézzel. Nem göbösödik, így a varrás folyamatos lesz, a cérna nem szakad el. A színek a képen láthatóak közül választhatók. Mindig a nyíllal jelzettet tudod a kosaradba tenni. 1spulni =1.000m Ajánlott tű hozzá a 70-90.

Vásárold meg most szuper áron poliészter cérna Amann Belfil-S120 termékünket és válogass további több ezer textil termékünk közül a kedvezőbb árakért! Azonnal, valós magyarországi készletről szállítunk, ráadásul mindössze 30.000 forinttól teljesen ingyenesen! Ha most leadod rendelésed, akár még a mai napon átadjuk a futárszolgálatnak és 1 munkanapon belül meg is kaphatod! Ráadásul, ha regisztráció után vásárolsz, automatikusan részt veszel törzsvásárlói rendszerünkben és vásárlásod után jóváírjuk hűségpontjaid, amit már a következő vásárlás alkalmával fel is használhatsz!

Szin 1

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!