A weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Kérlek fogadd el a javasolt beállításokat.
Termékek Menü

Polár - Wellsoft - Sherpa - Minky

A hidegebb időkben mindenkinek jólesik valamilyen meleg és pihe-puha anyagba burkolózva élni a mindennapokat. Kellemesek a puha és bolyhos pulcsik a mindennapi feladatok végzése közben, vagy a plüss takarók az esti bekuckózáshoz. 

A polárok, wellsoftok, sherpák, minkyk tökéletes alapanyagot biztosítanak számodra, ha a kreativitásodat a teljes kényelmet megteremtő használati tárgyak megvarrásán akarod kiélni. Vágj bele a kalandba a legjobb minőségű alapanyagokkal, és alkoss tökéletes komfortot teremtő darabokat a hideg évszakokra a szeretteidnek!

Micropolárok Micropolárok
A megbízható melegség a mindennapokban. Könnyen kezelhető, praktikus anyag, ami nagyon sokféle színben kapható
Wellsoftok Wellsoftok
Pihe-puha textil, amit nagyon sok féle képpen tudsz felhasználni. Köntös, sapka-sál, díszpárna, “plüss” állat, meleg pulcsi, nadrág, kabátbélés, vagy egyszerűen csak ágytakaró. Minden szerepben hálás főszereplő.
Minkyk Minkyk
A “legifjabb” csemete a szőrös anyagjaink között. Játékos és mégis megnyerő. A játékos kinézetével párosul a selymes tapintása. Ne hagy ki az élményt!
Sherpák Sherpák
Hosszú szőrű, de még is puha. Vastag és még is könnyen kezelhető