A weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Kérlek fogadd el a javasolt beállításokat.
Termékek Menü

Vásárlási tanácsok

1. A fizetés előtt minden esetben ellenőrizd a kosarad tartalmát!

 

2. A küldönböző monitorokon és képernyőkön látott  színek eltérhetnek a valóságtól az eszközök beállításaitól függően. Ha kiemelten fontos neked egy anyag színe, mindenképp érdeklődj elérhetőségeink egyikén. (Az ebből eredő reklamációkat nem tudjuk elfogadni.)

 

3. Ha az anyag mintájának nagysága (mérete) kiemelten fontos neked és ez nem derül ki a termék oldalról, mindenképp érdeklődj elérhetőségeink egyikén. (Az ebből eredő reklamációkat nem tudjuk elfogadni.)

 

4. A termékeket cikkszám szerint egyben tesszük a csomagodba beleértve a 0,5 m kiegészítő termékeket is.

 

5. Amennyiben egymáshoz passzoló anyagokat válogatsz, a kosárba helyezés után a pénztároldalon ellenőrizd, hogy a teljes mennyiség elérhető-e! Csak itt jelenik meg, hogy már csak kevesebb van / nem teljesíthető. Ilyen esetben keress minket elérhetőségeink egyikén.

 

6. Minden rendelt anyagot egyedileg a TE kívánságod szerint méretre vágunk, így a vásárlástól való elállás csak indokoltan nagy hiba esetén lehetséges. Ez érvényes a 10 méterben rendelt mennyiségekre is. Kérlek csak felelősséggel rendelj a fizetési kötelezettséged tudatában. (A vásárlástól való elállás általános szabályai itt nem érvényesek.)

 

7. Előfordulhat, hogy feldolgozás során a textilben hibát találunk. Amennyiben a rendelésedet egyben nem tudjuk teljesíteni, keresni fogunk és egyeztetjük a rendeléseddel kapcsolatban.

 

8. Amennyiben Terjedelmes anyagot vásárolsz, és ezekből az anyagokból nagyobb mennyiséget rendelsz, és a térfogata  nagyobb lesz, mint az alábbi övméret

(Szélesség+2xhosszúság+2xmgasság<300 cm),   vagy csak egyszerűen nem vagy benne biztos, hogy mekkora terjedelmű, amit összeválogattál, keress minket elárhetőségeink egyikén.

Ha a kosár tartalmát nem szeretnéd újra beírni pl emailben,

akkor a rendelésed küldd el ajánlatkérésben, amit a kosár oldalon tehetsz meg.

Ilyenkor számolunk neked egy egyedi szállítási díjat a csomagra és keresni fogunk elérhetőségeink egyikén.

Az ok egyszerű:

A túlméretes csomagoknál a szállítási költség büntetés mértékű, így ezt a te segítségeddel igyekszünk elkerülni.

Ha mégis megrendeled és kifizeted, fenntartjuk a jogot, hogy módosítsuk a szállítási költséget és így a csomag értékét is.

 

9. Elképzelhető, hogy a 10 méteres rendelést csak több darabban tudjuk küldeni. Ilyen esetben mindenképpen egyeztetni fogunk veled.

 

 

Minden esetben ellenőrizd:

-a csomag sértetlenségét a kézhezvételkor. Sérült csomagot ne vegyél át! Vagy, ha mégis úgy látod, hogy nem akkora a sérülés, hogy hiányos legyen a csomag, akkor a futárral egy jegyzőkönyvet vetess fel.

-a csomag tartalmát az átvétel után. Amennyiben nem a rendelt anyag típust, nem a megfelelő mennyiséget, vagy hibás anyagot kaptál, üzenj nekünk írásban, fotóval alátámasztva az ugyfelszolgalat@k-elme.com e-mail címünkre, hogy orvosolni tudjuk.

 

A panaszfelvételi jegyzőkönyvet IDE KATTINTVA tudod letölteni.

Kitöltve, fénykép melléklettel küldd vissza nekünk emailben az ugyfelszolgalat@k-elme.com email címre.