A weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy tökéletes felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Kérlek fogadd el a javasolt beállításokat.
Termékek Menü

mintás pamutvászon /rajzolt virágok (nagy sárga virágos füzér 8cm × 7cm) /bézs

Ár:
1.690 Ft
1.490 Ft
Kedvezmény mértéke: 12%
Cikkszám: 200212
Elérhetőség: Raktáron, Szállítási idő 24-48h
Mennyiségi kedvezmény
10 m felett
1.190 Ft / m
Hűségpont: 15
Választéklista:
Plusz fél méter rendeléshez pipáld be az alábbi négyzetet. (Két tételként fog megjelenni a kosárban, de egyben küldjük)
mintás pamutvászon /rajzolt virágok (nagy sárga virágos füzér 8cm × 7cm) /bézs(FÉLMÉTER) mintás pamutvászon /rajzolt virágok (nagy sárga virágos füzér 8cm × 7cm) /bézs(FÉLMÉTER)
845 Ft 745 Ft
Menny.:m

Leírás és Paraméterek

mintás pamutvászon /rajzolt virágok (nagy sárga virágos füzér 8cm × 7cm) /bézs szállítási információk

Kedves, apróvirágos pamutvászon anyag. A virág mindig jó hangulattal ajándékoz meg. Most is így fog történni. Klasszikus pamutvászon. Kiválóan alkalmas szájmaszkok, babafészkek, ágyneműk, patchwork munkák,újra szalvéták,babák, bábok, ovis zsákok,szoknyák, ruhák, blúzok és még ki tudja mi minden varrására. Csak a fantáziád szab határt!

Vásárold meg most szuper áron mintás pamutvászon /rajzolt virágok (nagy sárga virágos füzér 8cm × 7cm) /bézs termékünket és válogass további több ezer textil termékünk közül a kedvezőbb árakért! Azonnal, valós magyarországi készletről szállítunk, ráadásul mindössze 30.000 forinttól teljesen ingyenesen! Ha most leadod rendelésed, akár még a mai napon átadjuk a futárszolgálatnak és 1 munkanapon belül meg is kaphatod! Ráadásul, ha regisztráció után vásárolsz, automatikusan részt veszel törzsvásárlói rendszerünkben és vásárlásod után jóváírjuk hűségpontjaid, amit már a következő vásárlás alkalmával fel is használhatsz!

Szin több szín

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!