A weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy tökéletes felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Kérlek fogadd el a javasolt beállításokat.
Termékek Menü

buklé szövet /melange /fekete-fehér

Ár:
2.590 Ft
Cikkszám: 602002
Elérhetőség: Raktáron, Szállítási idő 24-48h
Hűségpont: 26
Választéklista: 602002 fekete-fehér
Menny.:m

Leírás és Paraméterek

buklé szövet /melange /fekete-fehér szállítási információk

A különleges felületű, puha, meleg buklé anyagot nem szükséges bemutatni. Már a megjelenésével is kitűnik a társai közül. A hideg télben ha egy kis melegségre vágysz, akkor válassz a buklé anyagok közül. Ajánlom pulóvernek, szoknyának, mellénynek, átmeneti kabátnak.

Vásárold meg most szuper áron buklé szövet /melange /fekete-fehér termékünket és válogass további több ezer textil termékünk közül a kedvezőbb árakért! Azonnal, valós magyarországi készletről szállítunk, ráadásul mindössze 30.000 forinttól teljesen ingyenesen! Ha most leadod rendelésed, akár még a mai napon átadjuk a futárszolgálatnak és 1 munkanapon belül meg is kaphatod! Ráadásul, ha regisztráció után vásárolsz, automatikusan részt veszel törzsvásárlói rendszerünkben és vásárlásod után jóváírjuk hűségpontjaid, amit már a következő vásárlás alkalmával fel is használhatsz!

Szin fekete

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!