A weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy tökéletes felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Kérlek fogadd el a javasolt beállításokat.
Termékek Menü

HEKTOR EXTRA /vízhatlan anyag /napsárga

Ár:
2.490 Ft
Cikkszám: 901877
Elérhetőség: Raktáron, Szállítási idő 24-48h
Mennyiségi kedvezmény
10 m felett
1.990 Ft / m
Hűségpont: 25
Választéklista: 901877 napsárga 600D
Plusz fél méter rendeléshez pipáld be az alábbi négyzetet. (Két tételként fog megjelenni a kosárban, de egyben küldjük)
HEKTOR EXTRA vízhatlan anyag /napsárga(FÉLMÉTER) HEKTOR EXTRA vízhatlan anyag /napsárga(FÉLMÉTER)
1.245 Ft
Menny.:m

Leírás és Paraméterek

HEKTOR EXTRA /vízhatlan anyag /napsárga szállítási információk

A HEKTOR anyag-ami vízhatlan, szélálló és megvédi az UV sugaraktól azt, amit letakarsz vele. A kerti bútorodat, motorodat, hintaágyadat, autódat is megvédheted a káros UV sugarak, eső és por ellen. Ha ezek fontosak, akkor már meg is lelted a neked való anyagot! Esőben téged is megvéd az időjárás viszontagságaitól. Egy nedves ronggyal letörölhető, ami az állatok mellett is nagyon hasznos tulajdonság, ha a kedvencednek ruha, vagy akár alvóhely készül belőle. Napvitorlának is kitűnő választás. Ha csak hátizsákot szatyrot, táskát készítesz belőle, ahhoz is megfelelően erős. https://k-elme.com/k-elme-blog

Vásárold meg most szuper áron HEKTOR EXTRA /vízhatlan anyag /napsárga termékünket és válogass további több ezer textil termékünk közül a kedvezőbb árakért! Azonnal, valós magyarországi készletről szállítunk, ráadásul mindössze 30.000 forinttól teljesen ingyenesen! Ha most leadod rendelésed, akár még a mai napon átadjuk a futárszolgálatnak és 1 munkanapon belül meg is kaphatod! Ráadásul, ha regisztráció után vásárolsz, automatikusan részt veszel törzsvásárlói rendszerünkben és vásárlásod után jóváírjuk hűségpontjaid, amit már a következő vásárlás alkalmával fel is használhatsz!

Szin sárga

Vélemények

5.00
2 értékelés
5
(2)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2021. 03. 08.
| 5 / 5 csillag!
2020. 10. 11.
Csillagos 5-ösre értékelem a Hektor Extra anyagot. Pont olyan, amilyennek itt olvasható:
https://k-elme.com/k-elme-blog/vizallo-anyag-hektor
Köszönöm a k-elme csapatának, illetve Juhász Gabinak, aki levélben is készségesen válaszolt minden felmerült kérdésemre. Bátran ajánlom! :)