A weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy tökéletes felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Kérlek fogadd el a javasolt beállításokat.
Termékek Menü

egyszínű warmkeeper /szőrös szabadidő anyag /sötétkék

Ár:
4.590 Ft
Cikkszám: 310028
Elérhetőség: Raktáron, Szállítási idő 24-48h
Mennyiségi kedvezmény
10 m felett
3.990 Ft / m
Hűségpont: 46
Választéklista: 310028 sötétkék
Plusz fél méter rendeléshez pipáld be az alábbi négyzetet. (Két tételként fog megjelenni a kosárban, de egyben küldjük)
egyszínű warmkeeper /szőrös szabadidő anyag /sötétkék(FÉLMÉTER) egyszínű warmkeeper /szőrös szabadidő anyag /sötétkék(FÉLMÉTER)
2.295 Ft
Menny.:m

Leírás és Paraméterek

egyszínű warmkeeper /szőrös szabadidő anyag /sötétkék szállítási információk

Csodaszép éjkék warmkeeper anyag, a hideg napokra. Warmkeeper=Szőrös szabadidő anyag. A leghidegebb téli napokon is meleget nyújt viselőjének. Kívülről sima felületű futter, míg belülről egy igazi "kazán". Puha és elasztikus így kényelmes szabadidő ruhát, pulcsit, sapit, kardigánt, laza ruhát vagy egy kör mellényt is készíthesz belőle.

Vásárold meg most szuper áron egyszínű warmkeeper /szőrös szabadidő anyag /sötétkék termékünket és válogass további több ezer textil termékünk közül a kedvezőbb árakért! Azonnal, valós magyarországi készletről szállítunk, ráadásul mindössze 30.000 forinttól teljesen ingyenesen! Ha most leadod rendelésed, akár még a mai napon átadjuk a futárszolgálatnak és 1 munkanapon belül meg is kaphatod! Ráadásul, ha regisztráció után vásárolsz, automatikusan részt veszel törzsvásárlói rendszerünkben és vásárlásod után jóváírjuk hűségpontjaid, amit már a következő vásárlás alkalmával fel is használhatsz!

Szin sötétkék

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!