A weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy tökéletes felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Kérlek fogadd el a javasolt beállításokat.
Termékek Menü

egyszínű elasztikus szatén /Armani /fehér

Ár:
2.790 Ft
Cikkszám: 909055
Elérhetőség: Raktáron, Szállítási idő 24-48h
Mennyiségi kedvezmény
10 m felett
2.390 Ft / m
Hűségpont: 28
Választéklista: 909055 Armani /fehér
Plusz fél méter rendeléshez pipáld be az alábbi négyzetet. (Két tételként fog megjelenni a kosárban, de egyben küldjük)
egyszínű elasztikus szatén /Armani /fehér(FÉLMÉTER) egyszínű elasztikus szatén /Armani /fehér(FÉLMÉTER)
1.395 Ft
Menny.:m

Leírás és Paraméterek

egyszínű elasztikus szatén /Armani /fehér szállítási információk

Az igazi, finom fogású, puha és selymes ARMANI szatén, amely elegáns fehér színével kitűnik a tömegből. A szaténok Ferrarija. Mindegy, hogy blúzt, ruhát, sálat, bőszárú nadrágot, kendőt vagy selyemköntöst készítesz belőle, biztosan nem fogsz csalódni. Ha színei megtetszettek, dekorációhoz is kiválóan alkalmas.

Vásárold meg most szuper áron egyszínű elasztikus szatén /Armani /fehér termékünket és válogass további több ezer textil termékünk közül a kedvezőbb árakért! Azonnal, valós magyarországi készletről szállítunk, ráadásul mindössze 30.000 forinttól teljesen ingyenesen! Ha most leadod rendelésed, akár még a mai napon átadjuk a futárszolgálatnak és 1 munkanapon belül meg is kaphatod! Ráadásul, ha regisztráció után vásárolsz, automatikusan részt veszel törzsvásárlói rendszerünkben és vásárlásod után jóváírjuk hűségpontjaid, amit már a következő vásárlás alkalmával fel is használhatsz!

Szin fehér

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!