A weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy tökéletes felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Kérlek fogadd el a javasolt beállításokat.
Termékek Menü

2 oldalas mintás wellsoft /unikornis- gyémánt /szürke

Ár:
3.390 Ft
Cikkszám: 511146
Elérhetőség: Raktáron, Szállítási idő 24-48h
Mennyiségi kedvezmény
10 m felett
2.690 Ft / m
Hűségpont: 34
Választéklista: 511146 unikornis-gyémánt /szürke
Plusz fél méter rendeléshez pipáld be az alábbi négyzetet. (Két tételként fog megjelenni a kosárban, de egyben küldjük)
2 oldalas mintás wellsoft /unikornis- gyémánt /szürke(FÉLMÉTER) 2 oldalas mintás wellsoft /unikornis- gyémánt /szürke(FÉLMÉTER)
1.695 Ft
Menny.:m

Leírás és Paraméterek

2 oldalas mintás wellsoft /unikornis- gyémánt /szürke szállítási információk

Különleges! Pihe-puha unikornis mintás wellsoft.Hogy miért különleges? Mindkét oldalán ugyan azokból a szinekből van minta, de különböző. Az egyiken unikornis , szivárvány, korona, míg a másik oldalon a koronák vannak a gyémánttal :) Így akár minden nap a másik felével tudsz takarózni. Biztosan nem unod meg :) Készülhet belőle: díszpárna, "plüss" állatka,köntös, sapka, sál, tipegő, pulcsi, szabadidő ruha, takaró és még ki tudja mi minden.

Vásárold meg most szuper áron 2 oldalas mintás wellsoft /unikornis- gyémánt /szürke termékünket és válogass további több ezer textil termékünk közül a kedvezőbb árakért! Azonnal, valós magyarországi készletről szállítunk, ráadásul mindössze 30.000 forinttól teljesen ingyenesen! Ha most leadod rendelésed, akár még a mai napon átadjuk a futárszolgálatnak és 1 munkanapon belül meg is kaphatod! Ráadásul, ha regisztráció után vásárolsz, automatikusan részt veszel törzsvásárlói rendszerünkben és vásárlásod után jóváírjuk hűségpontjaid, amit már a következő vásárlás alkalmával fel is használhatsz!

Szin több szín

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!