A weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy tökéletes felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Kérlek fogadd el a javasolt beállításokat.
Termékek Menü

jacquard mintás LONETA vastag vászon /kockás tanyasi állatok (kakas 11cm×12.3cm) /drapp-bordó

Ár:
2.490 Ft
Cikkszám: 225178
Elérhetőség: Raktáron, Szállítási idő 24-48h
Mennyiségi kedvezmény
10 m felett
1.990 Ft / m
Hűségpont: 25
Választéklista: 225178 kockás tanyasi állatok (kakas 11cm×12.3cm) /drapp-bordó
Plusz fél méter rendeléshez pipáld be az alábbi négyzetet. (Két tételként fog megjelenni a kosárban, de egyben küldjük)
jacquard mintás LONETA vastag vászon /kockás tanyasi állatok (kakas 11cm×12.3cm) /drapp-bordó(FÉLMÉTER) jacquard mintás LONETA vastag vászon /kockás tanyasi állatok (kakas 11cm×12.3cm) /drapp-bordó(FÉLMÉTER)
1.245 Ft
Menny.:m

Leírás és Paraméterek

jacquard mintás LONETA vastag vászon /kockás tanyasi állatok (kakas 11cm×12.3cm) /drapp-bordó szállítási információk

Háziállatok díszítik ezt a jacquard mintás LONETA anyagot. Mindkét oldala teljes értékű anyagként használható, így egy áráért két, különböző színű abroszt kapsz. Az abrosz mellé készülhet még belőle díszpárna, függöny, vagy akár egy elegáns kötény is.

Vásárold meg most szuper áron jacquard mintás LONETA vastag vászon /kockás tanyasi állatok (kakas 11cm×12.3cm) /drapp-bordó termékünket és válogass további több ezer textil termékünk közül a kedvezőbb árakért! Azonnal, valós magyarországi készletről szállítunk, ráadásul mindössze 30.000 forinttól teljesen ingyenesen! Ha most leadod rendelésed, akár még a mai napon átadjuk a futárszolgálatnak és 1 munkanapon belül meg is kaphatod! Ráadásul, ha regisztráció után vásárolsz, automatikusan részt veszel törzsvásárlói rendszerünkben és vásárlásod után jóváírjuk hűségpontjaid, amit már a következő vásárlás alkalmával fel is használhatsz!

Szin piros

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!