A weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy tökéletes felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Kérlek fogadd el a javasolt beállításokat.
Termékek Menü

kötött buklé /színes cikk-cakk mintás

Ár:
2.290 Ft
Cikkszám: 602006
Elérhetőség: Raktáron, Szállítási idő 24-48h
Hűségpont: 23
Választéklista: 602006 színes cikk-cakk mintás
Plusz fél méter rendeléshez pipáld be az alábbi négyzetet. (Két tételként fog megjelenni a kosárban, de egyben küldjük)
kötött buklé /színes cikk-cakk mintás(FÉLMÉTER) kötött buklé /színes cikk-cakk mintás(FÉLMÉTER)
1.145 Ft
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

kötött buklé /színes cikk-cakk mintás szállítási információk

A divatos retro minta, ami nem megy ki a divatból. Egyik szélén a cikk-cakkos bordűrjét különleges módokban is felhasználhatod. Maga a boucle szó francia eredetű, aminek a jelentése „hurok”, „göndörített”, „gyűrűs” vagy „göndörség”. A buklé szövetet a benne található hurkok miatt nevezték el, amely jellegzetes felületet kölcsönöz. A buklé ugyanis olyan ideális anyag, amelyet arra használnak, hogy puhaságot adjon bárminek, ami ebből készül: a kabátoknak, a mellényeknek, a pulóvereknek, a szoknyáknak. Ha egyszer megismered, biztosan te is szeretni fogod a jó tulajdonságai miatt: nem fakul ki, megtartja a hőt, laza, puha, kifinomult a hatása, kényelmes, könnyű és rugalmas, légáteresztő, nem gyűrődik és végül, de nem utolsó sorban a szövet textúrája elrejti hibákat és szabálytalanságokat - ezért a varrásánál nehéz hibázni.

Vásárold meg most szuper áron kötött buklé /színes cikk-cakk mintás termékünket és válogass további több ezer textil termékünk közül a kedvezőbb árakért! Azonnal, valós magyarországi készletről szállítunk, ráadásul mindössze 30.000 forinttól teljesen ingyenesen! Ha most leadod rendelésed, akár még a mai napon átadjuk a futárszolgálatnak és 1 munkanapon belül meg is kaphatod! Ráadásul, ha regisztráció után vásárolsz, automatikusan részt veszel törzsvásárlói rendszerünkben és vásárlásod után jóváírjuk hűségpontjaid, amit már a következő vásárlás alkalmával fel is használhatsz!

Szin több szín

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!