A weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy tökéletes felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Kérlek fogadd el a javasolt beállításokat.
Termékek Menü

mintás barbie anyag DIGITAL PRINT /fehér magnóliák (két bimbós ág 9.5cm×8cm) /petrolzöld

Ár:
4.390 Ft
Cikkszám: 904322
Elérhetőség: Raktáron, Szállítási idő 24-48h
Hűségpont: 44
Választéklista: 904322 fehér magnóliák (két bimbós ág 9.5cm×8cm) /petrolzöld
Plusz fél méter rendeléshez pipáld be az alábbi négyzetet. (Két tételként fog megjelenni a kosárban, de egyben küldjük)
mintás barbie anyag DIGITAL PRINT /fehér magnóliák (két bimbós ág 9.5cm×8cm) /petrolzöld(FÉLMÉTER) mintás barbie anyag DIGITAL PRINT /fehér magnóliák (két bimbós ág 9.5cm×8cm) /petrolzöld(FÉLMÉTER)
2.195 Ft
Menny.:m

Leírás és Paraméterek

mintás barbie anyag DIGITAL PRINT /fehér magnóliák (két bimbós ág 9.5cm×8cm) /petrolzöld szállítási információk

A barbie anyag egy olyan kedvelt anyag, amiből készíthetsz ruhát magadnak hétköznapra, de akár alkalomra is. Picit elasztikus, így kényelmes lesz minden helyzetben. Van tartása, így azok a fazonok is elkészíthetők belőle, amihez szükséges a jó tartás. Kikészítése miatt nem kell vasalni, könnyen szárad és kellemes színe/ mintája jól kombinálhatóvá teszi. Javaslom : ruhához, tunikához, blézerhez, nadrághoz.

Vásárold meg most szuper áron mintás barbie anyag DIGITAL PRINT /fehér magnóliák (két bimbós ág 9.5cm×8cm) /petrolzöld termékünket és válogass további több ezer textil termékünk közül a kedvezőbb árakért! Azonnal, valós magyarországi készletről szállítunk, ráadásul mindössze 30.000 forinttól teljesen ingyenesen! Ha most leadod rendelésed, akár még a mai napon átadjuk a futárszolgálatnak és 1 munkanapon belül meg is kaphatod! Ráadásul, ha regisztráció után vásárolsz, automatikusan részt veszel törzsvásárlói rendszerünkben és vásárlásod után jóváírjuk hűségpontjaid, amit már a következő vásárlás alkalmával fel is használhatsz!

Szin több szín

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!