A weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy tökéletes felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Kérlek fogadd el a javasolt beállításokat.
Termékek Menü

sherpa /fekete

Ár:
4.150 Ft
Cikkszám: 800967
Elérhetőség: Raktáron, Szállítási idő 24-48h
Mennyiségi kedvezmény
10 m felett
3.550 Ft / m
Hűségpont: 42
Választéklista: 800967 fekete
Plusz fél méter rendeléshez pipáld be az alábbi négyzetet. (Két tételként fog megjelenni a kosárban, de egyben küldjük)
sherpa /fekete(FÉLMÉTER) sherpa /fekete(FÉLMÉTER)
2.075 Ft
Menny.:m

Leírás és Paraméterek

sherpa /fekete szállítási információk

Ez az igazi, mély fekete ecrü színű SHERPA a téli anyagok között előkelő helyet foglal el. Göndör szőre miatt, látványra is nagyon "téli" Amit érdemes róla tudni, az a fő jellemzői: Pihe-puha, szőrös, meleg és nagyon finom tapintású. Kell ennél több? Készíthetsz belőle puha sálat, meleg pulcsit, köntöst, kabátbélést, stb Enneknek a színeknek a hátoldala sima, ha olyan holmit készítesz belőle, amelyiknél fontos.

Vásárold meg most szuper áron sherpa /fekete termékünket és válogass további több ezer textil termékünk közül a kedvezőbb árakért! Azonnal, valós magyarországi készletről szállítunk, ráadásul mindössze 30.000 forinttól teljesen ingyenesen! Ha most leadod rendelésed, akár még a mai napon átadjuk a futárszolgálatnak és 1 munkanapon belül meg is kaphatod! Ráadásul, ha regisztráció után vásárolsz, automatikusan részt veszel törzsvásárlói rendszerünkben és vásárlásod után jóváírjuk hűségpontjaid, amit már a következő vásárlás alkalmával fel is használhatsz!

Szin fekete

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!